ÎTREŢINEREA ANVELOPELOR

Anvelopele sunt singurul punct al vehiculului, care se află în contact cu drumul. întreținerea pneurilor va ajuta să păstreze caracteristicile și calitățile acestora. Аcest lucru va asigura siguranța dumneavoastră. Pentru a atinge acest obiectiv vezi recomandările noastre.

 • Bloggif 5b02c3218dddf

  De ce anvelope de iarna?

  21 Mai 16:02

  Anvelope de iarnă? "În regiunea mea nu există aproape nicio zăpadă", "Eu conduc doar distanțe scurte, mai ales în oraș". Este clar că pentru persoanele cu o astfel de viziune investiția de câteva lei pentru un ansamblu de anvelope noi de iarnă ar trebui să fie bine justificată.

 • Bloggif 5b027d5eed4b5

  TEHNOLOGIE RUN FLAT

  21 Mai 11:08

  În traducere literală, Run Flat înseamnă” alergând cu o anvelopă ruptă”. Anvelopa Run Flat diferă de anvelopa normală prin faptul că are pereți laterali ranforsați. Chiar și atunci când anvelopele au scăzut complet, puteți continua călătoria dacă păstrați o viteză maximă de 80 km / h.

 • Bloggif 5af298e88f379

  Ce trebuie să știți despre anvelopele pentru motociclete?

  09 Mai 10:31

  Nimeni nu vrea să-și înlocuiască anvelopele de motociclete mai devreme decât ar trebui și astfel este important să aflăm care este uzura anvelopei. Recunoașterea modului în care anvelopa dvs. este purtătoare vă poate ajuta să obțineți maximum din fiecare anvelopă.

 • Bloggif 5b02cefd0d098

  În cazul în care se instalează anvelopele noi? Pe puntea din față sau din spate?

  13 Mar 11:41

  Anvelopele montate pe axul de antrenare uza mai repede. Dacă înlocuiți-le pur și simplu, masina va fi diferit adâncimea benzii de rulare. Este o amenințare de securitate? În cazul în care se instalează anvelopele noi? Ca o față sau din spate?

 • Bloggif 5aa67f0e5bfaf

  Acvaplanare

  12 Mar 15:22

  În așa-numitul acvaplanare datorită apei de mare pe suprafața de contact rutier între pneu și suprafața drumului este formată pană. Anvelopa față în creștere val de apă care se poate scurge rapid. În situații extreme, astfel complet anvelope pierd contactul cu drumul și nu sunt capabile să transmită frânarea sau în viraje. Mașina devine imposibil de gestionat. Impactul asupra stabilității vehiculului acvaplanare nu depinde de sisteme, cum ar fi ESP (Electronic Stability Program) și ABS (sistem anti-blocare), deoarece nu există nici un contact cu drumul. Nici o aderență minimă la suprafața drumului, sistemele de stabilizare care pot juca rolul lor.

 • Oie 9125458k8qoybks 1

  Presiunii din pneuri

  09 Mar 13:35

  Presiunea corectă în anvelope afectează viața mai lungă de anvelope, consumul de combustibil și siguranța în timpul conducerii.

 • Oie 7153350kuqbekos

  Cât de important este vârsta pneurilor

  07 Mar 16:36

  Asociația Poloneză a producătorilor de anvelope și Institutul Polonez de vehicule au publicat un raport comun care să ateste că cumpărătorul este anvelopele mai importante sunt mărimea potrivită și să aibă o marcă de conformitate, nu data de fabricație a pneurilor.

Site foloseşte "cookie-uri" pentru a vă oferi cea mai bună experientă posibilă. Citeşte maimult
SUNT DE ACORD