CUM RECUNOŞTI ANVELOPELE ?

V-ați întrebat ceea se înseamnă cifrele și literele scris pe pneuri? Care anvelopele sunt potrivite pentru masina ta? Pentru a face alegeri bune trebue să ştim exact ce anvelopele sunt potrivite pentru masina noastra. Prin urmare, trebuie să fie capabil să citească ceea ce se spune pe pneu în sine

 • %d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80

  Calculator dimensiuni anvelope

  07 Mar 13:03

  Dacă intenționați să montați anvelope de dimensiuni diferite față de original, sau doriți să treacă la o nouă combinație de roți și anvelope, puteți utiliza calculatorul nostru pentru a compara originalul cu noua dimensiune. Veți afla, de asemenea, ceea ce ar fi contorul de parcurs cu anvelope noi. În cazul în care diferența de diametru este prea mare, câmpul este colorat în roșu. Acest lucru înseamnă că nu este recomandabil să se folosească această sumă pentru a înlocui originalul.

 • %d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%bd

  Indice sarcină

  07 Mar 10:02

  Indicele de sarcină (Li-load index) determină sarcina maximă admisă pentru o anumită anvelopă. Împreună cu indicele de viteză, acestea trebuie să respecte cerințele mașinii. Valorile celor doi indici sunt listate pe anvelopă. Aflați mai multe despre marcajele de pe pneuri.

 • 1 2

  Indice viteză

  02 Mar 16:13

  Indicele de viteză (Si - indicele de viteză) indică viteza maximă admisă pentru pneu. Împreună cu indicele de transport de marfă, acestea trebuie să respecte cerințele mașinii. Valorile celor doi indici sunt listate pe pneu.

 • 1

  Noua etichetă UE pentru anvelope

  02 Mar 13:55

  Ce trebuie să știi? Din noiembrie 2012 este în vigoare o nouă lege europeană privind etichetarea pneurilor.

 • Bloggif 5a980223a0355

  Marcarea anvelopei

  01 Mar 15:13

  Anvelope purta o mulțime de informații scrise pe paginile lor, care, din păcate, este codificate. Cele mai multe dintre parametrii care nu sunt relevante pentru consumatori, dar poate fi important pentru cei care doresc să știe ce fel de sezon sunt proiectate anvelopele lor, pentru cei care intenționează să schimbe anvelope sau pentru cumpărătorii de mașini noi, care au de a alege între diferite dimensiuni și tipuri de pneuri.

Site foloseşte "cookie-uri" pentru a vă oferi cea mai bună experientă posibilă. Citeşte maimult
SUNT DE ACORD