TEST DE ANVELOPE

Auto Bild Allrad 2019:Test anvelope all season (235/55R19)

Auto Bild Allrad Germania în acest an au efectuat teste comparative de anvelope pentru toate anotimpurile în dimensiunea 235/55 R19.

GTÜ / ACE / ARBÖ 2019: Test anvelope de vară 205/55 R16

Prin urmare, grupul de experți GTÜ - Societatea Germană de Supraveghere Tehnică a testat anvelope de vară in dimensiune 205/55R16.

Auto Bild Allrad 2019: Test anvelope de vară 225/55 R17 pentru SUV-urile compacte

Zece seturi de anvelope de vară pentru SUV-urile compacte au fost testate de experții din ediția germană Auto Bild Allrad. În cadrul testului sunt incluse modele cu diferite categorii de prețuri.

Vezi toată secţiunea

ŞTIRI

A se vedea cele mai noi si interesante. Care sunt noile modele de anvelope și ceea ce producătorii folosesc tehnologia?

Anvelope Federal Evoluzion F60 a primit un premiul Red Dot Award

Anvelopele Federal Evolutionion F60 UHP au câștigat premiul pentru unul dintre cele mai prestigioase premii Red Dot Design 2019.

Finlandezii de la Nokian cu anvelope noi de iarnă

Conform unui studiu realizat de NokianTyres, aproape 60% dintre șoferii din Europa Centrală consideră că anvelopele speciale de iarnă reprezintă cel mai important echipament pentru autoturisme în lunile de iarnă.

Apollo Tyres a anuntat lansarea viitoare a anvelopelor all season Vredestein Quatrac Pro

La sfârșitul lunii martie, a fost anunțată premiera oficială a anvelopei all season Vredestein Quatrac Pro.

Vezi toată secţiunea

CUM RECUNOŞTI ANVELOPELE ?

V-ați întrebat ceea se înseamnă cifrele și literele scris pe pneuri? Care anvelopele sunt potrivite pentru masina ta? Pentru a face alegeri bune trebue să ştim exact ce anvelopele sunt potrivite pentru masina noastra. Prin urmare, trebuie să fie capabil să citească ceea ce se spune pe pneu în sine

Calculator dimensiuni anvelope

Dacă intenționați să montați anvelope de dimensiuni diferite față de original, sau doriți să treacă la o nouă combinație de roți și anvelope, puteți utiliza calculatorul nostru pentru a compara originalul cu noua dimensiune. Veți afla, de asemenea, ceea ce ar fi contorul de parcurs cu anvelope noi. În cazul în care diferența de diametru este prea mare, câmpul este colorat în roșu. Acest lucru înseamnă că nu este recomandabil să se folosească această sumă pentru a înlocui originalul.

Indice sarcină

Indicele de sarcină (Li-load index) determină sarcina maximă admisă pentru o anumită anvelopă. Împreună cu indicele de viteză, acestea trebuie să respecte cerințele mașinii. Valorile celor doi indici sunt listate pe anvelopă. Aflați mai multe despre marcajele de pe pneuri.

Indice viteză

Indicele de viteză (Si - indicele de viteză) indică viteza maximă admisă pentru pneu. Împreună cu indicele de transport de marfă, acestea trebuie să respecte cerințele mașinii. Valorile celor doi indici sunt listate pe pneu.

Vezi toată secţiunea

ÎTREŢINEREA ANVELOPELOR

Anvelopele sunt singurul punct al vehiculului, care se află în contact cu drumul. întreținerea pneurilor va ajuta să păstreze caracteristicile și calitățile acestora. Аcest lucru va asigura siguranța dumneavoastră. Pentru a atinge acest obiectiv vezi recomandările noastre.

De ce anvelope de iarna?

Anvelope de iarnă? "În regiunea mea nu există aproape nicio zăpadă", "Eu conduc doar distanțe scurte, mai ales în oraș". Este clar că pentru persoanele cu o astfel de viziune investiția de câteva lei pentru un ansamblu de anvelope noi de iarnă ar trebui să fie bine justificată.

TEHNOLOGIE RUN FLAT

În traducere literală, Run Flat înseamnă” alergând cu o anvelopă ruptă”. Anvelopa Run Flat diferă de anvelopa normală prin faptul că are pereți laterali ranforsați. Chiar și atunci când anvelopele au scăzut complet, puteți continua călătoria dacă păstrați o viteză maximă de 80 km / h.

Ce trebuie să știți despre anvelopele pentru motociclete?

Nimeni nu vrea să-și înlocuiască anvelopele de motociclete mai devreme decât ar trebui și astfel este important să aflăm care este uzura anvelopei. Recunoașterea modului în care anvelopa dvs. este purtătoare vă poate ajuta să obțineți maximum din fiecare anvelopă.

Vezi toată secţiunea
Site foloseşte "cookie-uri" pentru a vă oferi cea mai bună experientă posibilă. Citeşte maimult
SUNT DE ACORD