Condiții de utilizare

 

Va rugăm, înainte de a folosi site-ul, să citiți cu atenție aceste DISPOZITII GENERALE pentru folosirea paginii de internet www.cauciucuri365.com, numită mai departe "www.cauciucuri365.com". Prin apasare pe un obiect, imagine, link (diferit de cel al Condițiilor generale) sau buton de pe pe pagina web Www.cauciucuri365.com, se consideră că acceptați si sunteți de acord cu DISPOZIȚIILE GENERALE descrise mai jos.

Www.cauciucuri365.com este proprietatea GUMI365 EOOD - societate înregistrata in conformitate cu Legea comercială a Republicii Bulgaria, cu sediul social și adresa de contact: Sofia 1839,  Chelopeshko shose 10-12; cod fiscal: BG204190225. Gumi 365 EOOD reprezentat fiscal prin Dunlop Mills Cod Fiscal RO 39237950

I. Condiții de înregistrare

Pentru a cumpăra pe www.cauciucuri365.com, trebuie să vă înregistrați. Dacă vă înregistrați cu adresa dvs. de email, veți evita introducerea de nume, telefon si adresă de fiecare data când faceți cumpărături și, de asemenea,puteți sa obțineți unele privilegii suplimentare, de exemplu sa aflați primii despre ofertele noastre speciale si noile reduceri. Odată ce v-ați înregistrat puteți sa vă modificați datele în secțiunea “Profilul meu”.

Www.cauciucuri365.com vă oferă posibilitatea de a vă înregistra șica persoană juridică, iar la înregistrare trebuie sa introduceți toate datele societății necesare pentru emiterea de facturi.

II. Dispoziții generale

Aceste DISPOZIȚII GENERALE reprezintă un contract între dumneavoastră, numit in continuare “UTILIZATOR” și Www.cauciucuri365.com, prin care aveți dreptul de a folosi serviciile Www.cauciucuri365.com, cu respectarea condițiilor de mai jos. Prin înregistrarea pe Www.cauciucuri365.com, dumneavastra sunteți de acord cu aceste DISPOZIȚII GENERALE și cu toate schimbările ele ulterioare, și vă obligați sa le respectați. În cazul in care nu sunteți de acord cu CONDITIILE GENERALE, va rugam sa nu folosiți Www.cauciucuri365.com. Www.cauciucuri365.com își rezervă dreptul de a le schimba în orice moment, după cum consideră necesar, iar DISPOZITIILE GENERALE modificate intră imediat în vigoare si devin obligatorii pentru UTILIZATOR din momentul publicării lor pe Www.cauciucuri365.com. Aceste DISPOZITII GENERALE au o acțiune obligatorie in relațiile intre dumneavoastră ca UTILIZATOR al serviciilor Www.cauciucuri365.com. Dumneavoastră aveți dreptul de a folosi serviciile Www.cauciucuri365.com numai in scopuri personale/ comerciale.

III. Drept de autor

Conținutul de pe Www.cauciucuri365.com – informații, date, resurse, servicii, text, imagini - este proprietatea GUMI365 EOOD si/sau a furnizorilor si partenerilor săi și este protejat de legea dreptului de autor. Nici o parte din această pagină nu poate fi reprodusă sub nici o formă, indiferent în ce scop si de oricare medie sau mediul de calculatoare, fără acordul scris expres al GUMI365 EOOD si/sau al partenerilor si furnizorilor săi. Orice utilizare neautorizată a conținutului paginii va fi interpretată ca fiind o încălcare a Legii pentru drepturile de autor și drepturile asemănătoare. Legea cu privire la mărci si denumiri geografice si alte legislații in vigoare. Noutățile de pe Www.cauciucuri365.com sunt destinate doar pentru uzul dumneavoastră personal. Utilizarea acestora in afara acestui sens, precum publicare, înmulțire, orice formă de utilizare comercială, precum și predarea lor către o terță persoana, în formă completă, parțială sau prelucrată, fără cunoașterea și acordul GUMI365 EOOD este interzisa.

IV. Protecția datelor cu caracter personal

GUMI365 EOOD este operator de date cu caracter personal, înregistrată conform Legii pentru protecția datelor cu caracter personal. GUMI365 EOOD garantează protecția informației care conține date cu caracter personal, care a fost prezentată de către Utilizatori în procesul de înregistrare. Dezvăluirea lor este posibilă numai în cazurile în care informația a fost cerută de către organele de stat sau din partea unor funcționari, care sunt împuterniciți prin lege să ceară și sa colecteze informații care conțin date cu caracter personal, cu respectarea strictă a ordinii stabilite normativ. Prin folosirea pagini de internet Cauciucuri365.com , UTILIZATORUL, accepta folosirea de “cookies” de la Cauciucuri365.com , care ajută la oferirea unui serviciu de o calitate cat mai înalta. UTILIZATORUL are dreptul sa facă obiecțiuni la prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru scopurile de marketing direct prin trimiterea unui anunț scris către GUMI365 EOOD pe office@cauciucuri365.com.

V. Limitarea responsabilității

GUMI365 EOOD face tot posibilul sa mentina pe pagina de internet Www.cauciucuri365.com o informație corecta, punctuala si actuala. Dar acest lucru nu exclude posibilitatea ca, uneori, sa apăra unele discrepanțe si omisiuni obiective. GUMI365 EOOD nu este responsabilă de consecințe, inclusiv si pentru eventualele daune, cauzate de sau legate in orice fel de accesul, folosirea sau imposibilitatea de folosire a Www.cauciucuri365.com. GUMI365 EOOD nu este responsabil pentru informațiile (inclusiv pentru complexitatea si corectitudinea lor), conținute pe site-uri, către care prezentul site conține link-uri. GUMI365 EOOD nu este responsabilă pentru informația incorecta care a fost prezentata de către producator despre caracteristicile unui anumit produs, inclusiv despre imagini ale produsului.

VI. Înregistrare

Pentru a putea comanda produse de pe www.cauciucuri365.com, UTILIZATORUL trebuie:

Sa fi completat corect formularul de înregistrare online care se afla pe pagina de internet Www.cauciucuri365.com. La completarea formularului electronic de înregistrare UTILIZATORUL trebuie sa ofere date adevărate despre indetitatea sa, precum și alte informații cerute in formular, și să le actualizeze în termen de 7 zile de la schimbarea lor;

UTILIZATORUL grantează că datele furnizate in procesul de înregistrare sunt corecte, complete și exacte și, în cazul unor modificări, le va actualiza în timp util. În cazul in care UTILIZATORUL furnizează date neadevărate sau care nu sunt schimbate, in cazul in care ele nu mai sunt actuale ca nu mai sunt actuale, in termenul stabilit prin acest aliniat, Www.cauciucuri365.com are dreptul de a înceta imediat si fără preaviz menținerea inregistrarii Utilizatorului si accesul la profilul său de client.

VII. Comanda

În descrierea fiecărui pneu în magazinul nostru a stabilit un termen limită pentru livrare. Comenzile sunt procesate de către o echipă de cauciucuri365.com în zilele de luni până vineri de la 08:00h la 17:00h. Toate comenzile plasate în afara acestei perioade sunt procesate în următoarea zi lucrătoare. Comenzile confirmate la ora 15:00., Trimis în termen de o zi lucrătoare. Confirmat după ora 15:00. Comenzile sunt livrate în următoarea zi lucrătoare.

VIII. Plata

www.cauciucuri365.com oferă câteva modalități de plată a produselor: „Plata prin ramburs" (la primirea produselor de la curier).

IX. Livrare

Livrarea produselor comandate prin intermediul site-ului se face prin curier indicat de client adresa. Cu disponibilitatea produsului la momentul introducerii unei comenzi, livrare in Rumănia se va face în termenul specificat în fiecare produs. Livrarea mărfurilor achiziționate de la www.cauciucuri365.com este gratuită în toata țara pentru cantități de la 2 produse în sus. Perioada de livrare este indicată in descrierea fiecărui produs.

X. Garanție - anvelope de autoturisme și motociclete 

Această garanție acoperă toate viciile de producție care apar la o exploatare normală, precum si serviciul anvelopelor în perioada de garanție. Garanția este valabilă 1 an de la data cumpărării. Garanția este își pierde valabilitatea in următoarele cazuri:

  • Deteriorarea anvelopelor datorată montării necorespunzătoare;
  • Montarea anvelopelor pe jante de tip necorespunzător;
  • Spargere datorita unui corp străin;
  • Deteriorare mecanică sau chimicaă;
  • Deteriorare datorita unui incendiu sau accident;
  • La montare după o deteriorare mecanica;
  • Supraîncărcare care nu corespunde indicelui de încărcare a anvelopei;
  • Circularea cu viteză necorespunzătoare a indicelui de încărcare a anvelopei;

La lipsa de conformitate între produs si contractul de vânzare, UTILIZATORUL are dreptul sa facă reclamație, indiferent de garanția comerciala, conform art. 112 - 115 din LEGEA PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR. La prezentarea anvelopei pentru reclamație, UTILIZATORUL este obligat sa prezinte documentul oficial fiscal (bon de casa, factura sau chitanța de mandat poștal), emis de către GUMI365 EOOD, care certifică achiziționarea produsului. Cheltuielile aferente transportului îi revin comparatorului.

Site foloseşte "cookie-uri" pentru a vă oferi cea mai bună experientă posibilă. Citeşte maimult
SUNT DE ACORD