faqs

Profilul este în cazul în care sunt stocate comenzile dvs., toate informațiile referitoare la mărfurile în prețul contractului, modalitatea de plată și de livrare. 

Înregistrarea este necesară, care necesită introducerea unui nume de utilizator, e-mail, telefon și parola. Prin crearea unui cont în magazinul nostru, veti avea acces la un proces accelerat de confirmare a comenzilor, puteți stoca mai multe adrese de livrare, vedea și urmăriți comenzile.

Profilul vă permite să urmăriți istoricul comenzilor. Fiecare client poate indica date ca un personal si o masina de companie, marca, modelul.

Toate datele necesare pentru facturare stocate profil, numele companiei, adresa, BULSTAT, Mall.

Abonați-vă la lista noastră e-mail, puteți primi oferte, reduceri și alte oferte promoționale.

În acest caz, sunt afișate datele sale. Dacă este necesar, datele pot fi editate.

Crearea unui profil facilitează cumpărăturile, economisind timp și efort.

Instrucțiuni

După completarea datelor de intrare în calculator și făcând clic pe „Vedeţi anvelope cu noua dimensiune" este afișat într-un rezultat care arată:

  • Diametrul vechi al anvelopei (în mm)
  • Diametru nou
  • Diferența în diametre de anvelope vechi și noi, și dacă acestea sunt compatibile
  • Citirea vitezometrul atunci când conduceți autovehiculul la o viteză de 100 km / h, cu cauciucuri noi.

Informații cu privire la dimensiunea corectă a anvelopelor pot fi găsite în instrucțiunile de la mașina sau pe o etichetă aplicată pe stâlpul ușii, torpedo sau clapeta rezervorului.

La fiecare 10 000 km.

 

Verificați în mod regulat presiunea în anvelope. locuri de swap și urmăriți anvelopele pentru uzură neuniformă, care pot indica șasiu reglat incorect al masinii.

Anvelopele de iarnă sunt special concepute pentru o mai bună aderență pe gheață, zăpadă și noroi. Amestecul anvelopelor de iarnă își păstrează proprietățile la temperaturi sub 7 grade. Anvelope de vara se intaresc la astfel de temperaturi și agrava de tracțiune cu drumul. De asemenea, paseste anvelope de iarnă concepute special pentru condiții de iarnă și are mai mult decât adâncimea de vară.

 

Cea mai bună protecție împotriva ruptura este menținerea presiunii în anvelope corespunzătoare. Nu-i lasa prea moale, nici prea tare.

De asemenea, asigurați-vă că pentru a utiliza anvelope adecvate pentru condițiile de drum.

Presiune recomandată variază în funcție de diferite dimensiuni de anvelope. Verificați manualul mașinii. Valorile pot fi afișate în partea de jos a ușii șoferului sau în torpedoul mașinii.

Umed, caneluri între împingerea apei sub anvelopă. Аnvelopa standard de vara nouă are o adâncime de 6-7 mm. In declin jumătate riscul său crescut de acvaplanare (alunecare pe suprafața apei), mai ales la viteze mari. Zăpadă, șanțuri speciale în banda de rulare, numit lamelelor "mușcă" zăpadă. Mult mai puțin adâncimea lor, cu atât mai puțin de tracțiune este.

În descrierea fiecărui pneu în magazinul nostru a stabilit un termen limită pentru livrare. Comenzile sunt procesate de către o echipă de cauciucuri365.com în zilele de luni până vineri de la 08:00h la 17:00h. Toate comenzile plasate în afara acestei perioade sunt procesate în următoarea zi lucrătoare. Comenzile confirmate la ora 15:00., Trimis în termen de o zi lucrătoare. Confirmat după ora 15:00. Comenzile sunt livrate în următoarea zi lucrătoare.

 

Livrarea produselor comandate prin intermediul site-ului se face prin curier indicat de client adresa. Cu disponibilitatea produsului la momentul introducerii unei comenzi, livrare in Rumănia se va face în termenul specificat în fiecare produs. Livrarea mărfurilor achiziționate de la www.cauciucuri365.com este gratuită în toata țara pentru cantități de la 2 produse în sus. Perioada de livrare este indicată in descrierea fiecărui produs.

Vă recomandăm cu tărie că sunt conștienți de dimensiunea anvelopei de pe masina ta. Dacă nu sunt conștienți de cantitatea de cauciuc este potrivit pentru tine, utilizați motorul de căutare după vehicul. Motorul de căutare se află sub meniul principal. Prin intermediul motorului de căutare puteți găsi anvelopele originale de pe masina ta sau de alte dimensiuni compatibile. Utilizați instrucțiunile afișate pe imaginea de mai jos ca un ghid în căutare. Câmpuri în motor de căutare legate și necesare în mod consecvent urmați acești pași.

  • CĂUTARE DUPĂ VECHICUL

Mai întâi selectați producătorul autovehiculului. Apoi selectați anul în care acesta este produs vehiculul. Modelul de afișare al autovehiculului. Мodificarea de afișare a puterii motorului de deplasare a vehiculului.

După ce ați parcurs toți pașii vor fi luate într-o pagină care afișează dimensiunea iniţială a vehiculului și alte dimensiuni corespunzătoare.

 

           

  • CĂUTARE DUPĂ MĂRIME

Selectați tipul autovehiculului. Selectați dimensiunea anvelopei, indicând lățime, înălțime și diametru.

Opțional, puteți alege producătorul de anvelope preferat. Puteți căuta anvelope cu tehnologie specială:Ranforsat,Runflat, Protecţie de jantă. Selectați sezonier anvelope-iarnă, de vară, toate anotimpurile.

ÎNCEPE COMANDA

Puteți începe comanda prin adăugarea anvelopei dorite în coșul de cumpărături. Аpăsați butonul de adăugare! Aici puteți determina cât de multe anvelope puteți cumpăra.

 

La plata

Puteți corecta numărul de anvelope. Dacă selectați butonul minus puteți ajusta numărul de anvelope. Când ați terminat, faceți clic pe butonul de livrare. Apoi vi se va cere să vă înscrieți sau să continuați ca musafir. Vă recomandăm să vă înregistrați pe site-ul nostru.

 

 

Odată ce ați făcut alegerea dvs., veți traduce prin patru pași pentru a comanda și plăti pentru anvelopele dvs.:

 1.Аici puteți modifica preferințele adresa. De asemenea, puteți scrie comentarii, instrucțiuni și explicații despre comandă în câmpul Comentarii.

 2. În a treia etapă a contractului puteți alege modul în care vei plăti:Transfer bancar şi plată rambus.

                                                                     

  3.În pasul final veţi fi trimis la secţiunea de revizuire.Dacă vedeţi erori,puteţi face clic pe modificări pentru a introduce datele corecte.

    În cazul în care intrările sunt corecte, puteți confirma plata prin clic pe comanda confirmată. Înainte de a apăsa acest buton trebuie să fie                                                                                                                                              marcată caseta pe care sunteți de acord cu Termenii și condițiile.

4.După ce faceţi comanda, veți primi confirmarea că comanda dvs. a fost acceptată. Dacă este necesar, personalul nostru vă va contacta(în timpul orelor de lucru de luni până vineri). Dacă aveți întrebări cu privire la comanda dumneavoastră, puteți să ne contactați prin telefon afișat pe site. La fiecare nivel al comenzii, primiți un e-mail care vă spune despre o schimbare de stare.

                                                                                                               Salut din nou!

                                                                                                               Comanda a fost acceptată la magazin on-line "GUMI 365" EOOD!

                                                                                                               Vă mulţumim pentru achiziţie!

                                                                                                                Dacă este necesar ne puteţi contacta, în irice moment, prin orice mijloace, indicate pe www.cauciucuri365.com

                                                                                                                

                                                                                                               Cu respect,

                                                                                                               Echipa "GUMI 365"EOOD

Site foloseşte "cookie-uri" pentru a vă oferi cea mai bună experientă posibilă. Citeşte maimult
SUNT DE ACORD